Festlokaler

Unik plats för din nästa fest

Letar du efter en unik plats för din nästa fest? Då kan Märtha vara precis vad du letar efter! Hon är ett anmärkningsvärt historiskt fartyg som erbjuder både inomhus- och utomhuslokaler för uthyrning. Oavsett om du planerar en privat sammankomst eller ett företagsevent, så har Märtha dig täckt.

Vi har en mysig salong och ‘vinbar’ som båda är perfekta för lunch, middag och mingel. Det nya fördäcket i flera plan med bar och vattnet precis bredvid, ger ditt event en speciell energi. Och det blir inte mycket festligare än att sitta på vår rooftop med ditt sällskap och bubbla i glasen!

Med cateringalternativ från vår restaurang och möjligheten att hyra baren som en del av din bokning, har vi allt du behöver för att göra din fest lyckad.

Läs mer nedan:

Ditt evenemang

Boka oss för ditt nästa event. Oavsett om det gäller ett seminarium, en examensfest eller en stor födelsedag, har Märtha den perfekta platsen för dig. Välj mellan rum med charmiga porthål, den mysiga restaurangen eller den luftiga takterrassen. Vi har även ett däck på framsidan med plats för upp till 40 gäster!

För non-profits

Om du driver en Non-profit organisation på Södermalm och behöver en inspirerande plats för att anordna evenemang som lokalbefolkningen kan delta i, vill vi gärna höra från dig. Låt oss arbeta tillsammans för att göra en positiv skillnad på Södermalm.

Våra evenemang

Vi håller även våra egna evenemang, och vi har något för alla: Från yoga på vår takterrass och underhållande DJ-sessioner till inspirerande konstkurser och informativa seminarier.

Följa oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om alla evenemang.

Höjdpunkter från tidigare fester

Boka en unik plats till ditt nästa möte eller fest!